Anja Lundkvist Jensen (stand)

Hej og hjertelig velkommen til min stand med spirituel Feng Shui.

På messen er du meget velkommen til at kigge forbi min stand til en uforpligtende snak om spirituel Feng Shui med videre.

Jeg tilbyder små personlige sessioner på messen, til en særlig messepris, indenfor spirituel Feng Shui, hvor jeg kan guide og vejlede dig om dine personlige spørgsmål indenfor Feng Shui og din bolig, sommerhus, din virksomhed el.lign.. Er du interesseret, så kom endelig forbi og hør mere eller skriv dig på min liste med tidspunkter for en session gældende begge messe-dage.

Jeg tilbyder desuden spirituelle Feng Shui konsultationer og workshops med mere til særlig messepris, hvis du tilmelder dig og betaler på messen i denne weekend. Jeg modtager kontanter eller du kan betale via mobilepay. Bankoverførsel er også en mulighed.

På snarligt gensyn – Jeg glæder mig til at møde dig/jer.

Mange hilsner og med ønsket om en god messe

Anja
www.snowvic.dk

Lukket for kommentarer.