Annette Fogt (foredrag)

Kropsterapi og stress

Foredrag som italesætter, forklarer og illustrerer, hvordan kropsterapi kan være vejen ud af stress eller begyndende symptomer på stress.

Ved brug af ManuVision kropsbehandling og samtale kan den nødvendige balance mellem krop og følelser skabes, spændinger kan løsnes og en helende krop- og tankeproces kan startes. Når krop, tanker og følelser bearbejdes er det med til at løsne op for smerter og spændinger, som du har oparbejdet.

Behandlingen tager afsæt i samtalen, hvor en problematik i form af smerter, spændinger eller et følelsesmæssigt emne italesættes – det kan være før eller under behandlingen, hvor jeg bruger hænder og iagttagelse til at føle ind og mærke kroppens spændinger og låsthed.  Behandlingen er helhedsorienteret (holistisk) og viser ofte, at der er sammenhæng mellem zoner, medianbaner, spændinger og smerter forskellige steder i kroppen. Ved denne behandling kan stress forebygges eller afhjælpes – det kan være vejen til at slippe det tunge og smertefulde stress.

Behandlingen hos Body-Respect er konsekvent, dybdegående og nænsom, således at du som person føler en virkning og respekt for dig.

 Annette K. Fogt, Body-Respect ApS

Lukket for kommentarer.