Bettina Marie Agmund (stand)

Sjælens Essens

Øjnene er sjælens spejl, men som healer og clairvoyant behøver jeg ikke se ind i dine øjne for at spejle din sjæl. Jeg sanser dig gennem den universelle energi og bevidsthed, som vi alle er en del af.

Hos Sjælens Essens bliver du set og mødt med kærlighed og omsorg. Det er dig det handler om.
Find roen i dig selv og få balance i kroppen.

Healing: Jeg healer med mine hænder og krystaller men jeg kan også fjernheale hvor jeg blot sidder ved siden af dig. Det kan forekomme, at jeg under healingen modtager beskeder (også fra afdøde), som jeg så videregiver til dig – hvis du ønsker det.

Alle kan modtage healing, -liggende, siddende eller stående, – energien skal nok finde frem.

Healings-massage: Grundessensen er at skabe tillid mellem krop og psyke gennem blid massage på kroppens chakraer, meridianer og akupressur punkter. (På messen kun underben/fødder, underarme/hænder og nakke/hals).

www.sjaelensessens.dk

Lukket for kommentarer.