Birgitte Rasmussen (stand)

På min stand, kan du modtage healing med clairvoyance.

Jeg kan ikke udføre mirakler, men jeg ved, at healing kan hjælpe dig med at give slip på smerte, spændinger, stress, angst og negativ tankegang.

Jeg arbejder med følelserne, idet de har det med at sætte sig som blokeringer i vores krop og hjælpe os til at holde fast på negative overbevisninger om os selv og livet.

Ved at give slip på de fastlåste følelser, kan du ændre positivt på din opfattelse af dig selv og verden omkring dig, og derved få mere ro, overskud, energi og ikke mindst et mere positivt syn på dig selv.

I min klinik i det daglige benytter jeg mine uddannelser som Psykoterapuet, Healer, Clairvoyant og METAsundheds-terapeut til bl.a stressbehandling, behandling af sorg, negativt tankemønster og smerter ❤️

Birgitte

Lukket for kommentarer.