Birkemosegård / Anette Løvsten (stand)

Om Birkemosegård/Den Gyldne Cirkel:
Birkemosegård/Den Gyldne Cirkel er et spirituelt kursus og retræte center og et indstrømningssted for alle, som ønsker at gå den spirituelle vej. Vi holder mange forskellige uddannelser og kurser for søgende mennesker.
På messen er vi er 2 repræsentanter, som informerer om dine muligheder for at afholde kurser, workshops og foredrag på Birkemosegård samt om Den Gyldne Cirkels kurser og aktiviteter.
Derudover vil der være salg af forskellige bøger om spirituelle emner til nedsat pris.

Om Sjælens Sommerfugl v/Anette Løvsteen:
Sjælens Sommerfugl v/Anette Løvsteen er en af de eksterne aktører, der afholder kurser, workshops og foredrag indenfor Clairvoyance og Reiki Healing – samt seancer i runetydning og clairvoyance på Birkemosegård/Den Gyldne Cirkel.
Anettes spirituelle rejse begyndte for alvor i 1999 ved indvielse i Reiki Healing. Anette blev bevidstgjort om sine clairvoyante evner i 2002 og har siden deltaget på spirituelle skoler og kurser i både indland og udland og har været – og er stadig – nysgerrig og søgende på livets skolingsvej.
I 2008 opstod Sjælens Sommerfugls Clairvoyance Kurser, som i 2012 også blev en Reiki Healer Uddannelse i samarbejde med Healeruddannelserne.dk På messen har mulighed for at høre om Sjælens Sommerfugls kurser og workshops samt få en mini seance i runetydning og clairvoyance.

Lukket for kommentarer.