Carina B. Gertsen (stand)

Hos Englekræfter får du en dyb og kraftfuld healing, som samtidig er meget blid og kærlig.

Jeg hedder Carina Bredal Gertsen, jeg er Clairvoyant, Healer og Spirituel Vejleder.
Jeg healer ved kontakten til mine engle og guider. Når jeg healer, bliver jeg guidet til at lægge mine hænder lige præcis der hvor DU har brug for det. Som regel bruger jeg kun mine hænder når jeg healer, men ind imellem tager jeg også min tromme, rasle eller klangskål i brug. Min tromme, rasle og klangskål er mine fantastiske healer redskaber. Hvilke metoder jeg bruger, bliver jeg guidet til, dvs. at hver healing er unik og du får lige præcis dén healing der passer til DIG.

Her på messen tilbyder jeg englehealing og salg af ’Healing by heart’- Card.
Healing er super fantastisk hvis du har fysiske og psykiske smerter. Det kan være alt lige fra hovedpine, mave- og/eller underlivs problematikker (eks. Cyster og menstruations gener). Det er også godt hvis du er stresset, har uro i kroppen eller har tankemylder. Kort sagt, alle de ubalancer du måtte have, kan healingen gå ind og lindre eller helt fjerne fra din krop.

Du er hjertelig velkommen til at tage en snak med mig, hvad enten det handler om healing, Spirituel Vejledning eller mine kort.
Du kan enten tage fat i mig her på messen, eller du kan skrive (SMS/Messenger chat) eller ring til mig.

Du kan læse mere om mig på min facebookside: facebook.com/englekraefter.dk eller du kan ringe/skrive på 20 83 21 50.

Lukket for kommentarer.