Chila Yunai (stand)

Lad farverne hjælpe dig

Hør mit foredrag om farver, og deres virkning på rum, krop og sind – søndag kl. 12-12.45
Køb min plakat om farvernes virkning på rum, krop og sjæl

Tilmeld dig mit nyhedsbrev på min stand, og vær med i lodtrækningen om farverådgivning og indretning af dit hjem, til en værdi af 3600 kr.

Ydelser på min stand:

Få et kærligt skub fra den åndelige verden / 20 min. clairvoyance + 1 farve

Her bruger jeg mine clairvoyante evner til at formidle personlige råd fra din åndelige hjælpere til dig. I clairvoyancen får du klarhed over dine potentialer og det tema, der er årsagen bag din ubalance. Du vil få konkrete råd og redskaber, så du kan heles og komme videre. Sessionen afsluttes med råd om hvilken farve, der kan hjælpe dig, på din vej.   

Hvad er DIN farve, og hvad fortæller farven om dig? / 20 min. farverådgivning + kort clairvoyant besked

En farvetest, hvor jeg finder din personlige farve. Det vil sige den farve, som har den samme grundenergi som dig, og som derfor vil give dig velvære, helse og succes. Du vil også få mere at vide om farvens egenskaber, afspejlet i din personlighed, din væren og valg i livet. Herudover får du råd om hvilken farve, der kan afbalancere dig, og hvordan du bruger farven. Sessionen afsluttes med en kort clairvoyant besked.

Hvilke farver har du brug for lige nu, og hvorfor? / 20 min. farverådgivning + clairvoyance

En farveanalyse, på baggrund af en tegning som du farvelægger. Her bruger jeg min viden om farver til at læse din tegning, og mine clairvoyante evner til at se årsagen bag din ubalance. Du vil få råd om hvilken farve, der kan afbalancere og hjælpe dig, og hvordan du bruger farven. 

Hvilken farve skal du vælge? / 20 min. farverådgivning og indretning af 1 rum

Her bruger jeg min viden om farvernes virkning på rum, krop og sind, med udgangspunkt i rummets form, funktion og anvendelse. Du vil få en NCS farvekode på farven, som du kan gå direkte til din farvehandler med. Herudover får du også råd om indretning af rummet. Medbring gerne en plantegning og/eller fotos af rummet. Sessionen kan med fordel kombineres med en farvetest, hvor jeg finder din personlige farve. 

Om mig

Jeg er uddannet clairvoyant, eksamineret holistisk farverådgiver og indretningsarkitekt samt arkitekt maa, med egen praksis i Roskilde. Læs mere på www.chilayunai.dk og på www.bodymindpeace.dk

Lukket for kommentarer.