Dalsø Massage & Dalsø Sund Balance (stand)

🌿 Velkommen til Dalsø Massage og Dalsø Sund Balance! 🌸

Vi er ikke bare forretningspartnere, men også mor og datter. Vi er teamet bag disse to hjertevarme klinikker. Med stolthed er vi en del af Synergihuset på Priorgade i Slagelse, hvor vi har æren af at skabe balance og ro for vores kunder. Behandlingerne vi tilbyder er skræddersyet til at vække dine sanser og genoplive din krop og sjæl.

Dalsø Massage (Irene) har været RAB healingsmassør og samtaleterapeut siden 2016. Hendes erfaring og dedikation til hver klient er kernen i vores praksis. Irene tilbyder skræddersyet healingsmassage som kan indeholde mange forskellige elementer, alt afhængig af, hvor du er i livet.

Dalsø Sund Balance (Sabrina) tilbyder en bred vifte af behandlinger såsom healingsmassage med forskellige elementer, chakrahealing, yin yoga massage samt yoga sessioner. Udover klinikken i Slagelse, har Sabrina også klinik i Ringsted.

På messen tilbyder vi 20 minutters behandlinger, som er på bestemte tidspunkter. Du kan booke dig ind på en behandling på selve dagen.

Følgende behandlinger vil være tilgængelige både lørdag og søndag:

Chakrahealing: I en chakrahealing kan du opleve bedre balance i din energi, så du kan føle dig forynget og harmonisk. OBS chakrahealing tilbydes ikke til unge under 18 år og gravide.

Ansigtshealing: Du kan her opleve elementer fra en ansigtshealing. Ansigtet afspejler kroppens organer og ved at stimulere organzonerne, påvirker vi centralnervesystemet og åbner dermed op for gennemstrømningen i hele kroppen. 

Healingsmassage: Du kan her opleve elementer fra en healingsmassage. En healingsmassage er en omsorgsfuld og nærværende massage, som kan skabe indre ro og mulighed for at mærke din krop.

Vi gør opmærksom på, at du ikke får samme ro på messen, som du vil kunne opleve i klinikken.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores stand og dele vores lidenskab, så du kan mærke dig selv. Tag et øjeblik til at forkæle dig selv – du fortjener det!

Lukket for kommentarer.