Ditte Askø (stand)

På messen tilbyder jeg et sundhedstjek, hvor du kan få en test af din vitamin- og mineralstatus. På baggrund af testen og en kort samtale får du vejledning i, hvad du kan gøre, hvis du har mindre problemstillinger eller blot ønsker hjælp til en sundere hverdag.

Jeg rådgiver bl.a. i
–                           vitaminer
–                           mineraler
–                           urter
–                           fedtsyrer
–                           ernæringsrigtig kost.

Messetilbud: Test inkl. samtale (20 min.) 200,-

Efter konsultationen modtager du en fantastisk goodiebag med adskillige gode kosttilskud til en værdi af ca. 1800,-

Sundhedstjekket kan ikke erstatte en fuld Biopatisk konsultation, men den kan give et øjebliksbillede af din sundhedstilstand, og hjælpe dig på rette vej mod mere energi og overskud. Hvis du har større problemstillinger bør du booke en konsultation i min klinik. Læs mere på min hjemmeside www.biopaten.dk

Jeg håber vi ses 😊

Biopat & Zoneterapeut Ditte Askø
Sct. Georgs Vej 17A, 1. sal
Tlf: 26257960
ditte@biopaten.dk
www.biopaten.dk
Følg mig på Facebook: https://www.facebook.com/biopaten.dk
eller på Instagram: biopat_ditteasko

Lukket for kommentarer.