Ellia Bech (workshop)

Søndag d.17.september kl.14.00 – 15.30 i Lokale E (vandrehallen)
Workshop: Skabt til storhed og overflod
Plads til 12 personer.


Ved du godt, at de udfordringer du tror du har, er i størstedelen af tilfældene slet ikke de udfordringer, du i virkeligheden har?

 

Fra vi er helt små bliver vi nemlig programmeret til at se verden på en bestemt måde og derfor ser vi ikke verden som den er, men som vi er programmeret til.

 

Rigtig mange lærer at have fokus på og forstørre det, som er lige foran eller som fylder hovedet med bekymringer om noget, som måske kan komme til at fylde en betydelig del i fremtiden. Men kun de færreste er bevidste om at denne strategi fungerede som barn, men som voksen er det ikke længere den rigtige strategi at bruge.

 

Kunne du tænke dig selv at vælge de strategier, vaner og mønstre, som virker for dig og som bringer dig hen til det liv, som du rent faktisk gerne vil leve? Vil du gerne årsagsbehandle de udfordringer du i virkeligheden har, frem for at symptombehandle de udfordringer du tror du har?

 

Så kom og vær med på min workshop: Skabt til storhed og overflod, hvor du vil lære at skabe balance indefra og ud, styrke dit selvværd og få viden og værktøjer, som du kan bruge til at stoppe med at spænde ben for dig selv og i stedet leve det liv du er skabt til og er født med retten til at leve.

 

Jeg glæder mig så meget til at have dig med og jeg har en helt speciel gave til din rejse, som du vil få på workshoppen.

Lukket for kommentarer.