Eva Diana Aagaard (foredrag)

Lørdag d.11.juni kl.15.00 – 16.30 – Bemærk 90minutter
Miniworkshop: Money and Soul

Når vi helt ærligt kigger på vores personlige relation til penge, så opdager vi, hvordan tanken om penge vækker dybe og stærke følelsesmæssige reaktioner hos enhver af os.
Penge lever i os, som en kompleks størrelse, og består af en blanding af forvirrende og ofte modstridende følelser. Dertil har vi ofte også meget stærke holdninger til penge og hvordan vi og især andre skal agere omkring penge.
Vores relation til penge er en stor del af vores personlige livshistorie. En lille del af denne relation drejer sig reelt om penge, og den resterende del handler om noget helt andet – nemlig alt det vi projicerer over på penge.

Penge kan være en projektion for håb, ambitioner, drømme, kærlighed, spiritualitet, tryghed, angst, frustrationer, utilstrækkelighed eller håbløshed. Penge kan være en omregningsfaktor for omsorg, et symbol på succes, et mål for magt, et løfte om lykke eller en afstivning af selvtilliden. Vi bruger penge til at regulere følelsesmæssige stemninger, øge selvværdet og påvirke vores relationer. Vi lader også penge fortælle os, hvad vi kan og ikke kan i vores liv.

På har du mulighed for at undersøge, hvordan penge lever i dig. Ret konkret får du mulighed for at undersøge, hvordan du tænker, føler og sanser penge, og hvordan det påvirker dit liv.

Workshoppen er oplevelsesbaseret og vil være en blanding af konkrete øvelser, arbejde i mindre grupper, spørgsmål og opsamling.

NB:
Vi har på selve workshoppen mulighed for at lege en leg, hvor vi både sansemæssigt, følelsesbaseret og mentalt kan mærke, hvordan penge lever i os. Jeg håber, at du har lyst til at deltage i dette eksperiment. Hvis du har lyst til at lege med, vil jeg bede dig om at tage 10 – 20 kr. med i småpenge – du kan evt. veksle hos mig. Dette er ikke en betaling for workshoppen.

 

Lukket for kommentarer.