Stine Nielsen (foredrag)

Lørdag d.7.marts kl.15.00-15.45
Foredrag: Fra TankeVirus til smertefrit liv

– er du okay?
Mit liv har som alle andres givet knubs og gode oplevelser. Jeg har været nede med stress 2 gange og efterfølgende haft smerter der invaliderede mig. I dag har jeg ingen smerter og stress – det mærker jeg intet til.

På livets vej oplever vi både gode og mindre gode ting, men uanset hvad vi oplever, sætter vi et anker hvert sted. Dette anker betyder at vores krop og sjæl, husker alle de ting vi har oplevet i livet, om vi vil det eller ej. Men hvilken betydning har disse ankre, for hvordan jeg har det nu i dag?
Ondt det ene sted, og så det andet sted. Ingen rigtig sammenhæng, og ingen rigtig forklaring. Men din krop har gemt alt det, som du har gået igennem. Der hvor der ikke blev taget omsorg for dig, det har nu lagret sig i din krop.

Jeg vil komme ind på, hvordan jeg er gået fra smertehelvede til et fantastisk liv uden smerter. Jeg vil komme ind på at først 15 år efter sidste stress sygemelding, kom de uforklarlige smerter som ingen kunne hjælpe mig med. Hvordan jeg fandt de anker der havde betydning, uden navlepilleri.

Det er ikke bare det fysiske der bestemmer smerten, det handler i høj grad også om tanker, følelser, kærlighed, intuition og hørelse. Det gælder for alle typer af smerter.
Jeg glæder mig til at hjælpe dig, ligesom jeg har hjulpet så mange andre, til at forstå din smerte og give slip på den. Du vil gå hjem med muligheder, du aldrig har troet var mulige.
HUSK – DU ER FANTASTISK

Lukket for kommentarer.