Grace Andersen (foredrag)

Lørdag d.27.august kl.11.00 – 11.45
Foredrag: Hvad fødder fortæller om dig?

Er du alternative behandler eller har du bare lyst til at vide mere om, hvordan fødderne afspejler vores krop, sind og sjæl? Er du nysgerrig på at lære mere om føddernes sprog? Så er mit foredrag ” Hvad fødderne fortæller om dig
” lige noget for dig.

Du får basis introduktion af Graces unikke metode til at læse fødder samt at du får en praktisk øvelse til at læse fødder, så du fremadrettet kan bruge lidt fodlæsning til både dig selv, din partner og til at hjælp til dine klienter.

Enhver sygdom har en grund for at være der. Sygdommen forsøger at fortælle os at noget er forkert med vores krop. Ofte er vi mennesker ikke opmærksomme på, hvorledes vi gør skade på os selv, ved at handle på bestemte måder dag ud og dag ind. Vi overhører i fleste tilfælde de signaler kroppen prøver at sende til os med det resultat, at kroppen bliver syg.
Foden er et fantastisk ”værktøj” til at kigge ind bagved vores personlighed. Ved at analysere foden, kan du hjælpe din klient / dig selv til en bedre selvforståelse, til personlig udvikling og dermed hjælpe med at komme på sporet af, hvad det er for et tankemønster, der spærrer for et liv uden sygdom.

På foredraget vil jeg bl.a. komme ind på følgende punkter:
• Hvad fortæller hård hud?
• Hvad fortæller fodens farve?
• Fodens form og forbindelse med indre blokeringer?
• Tæernes betydning?
• Chakraernes betydning i fodlæsning?
Her få du også mulighed for at forkæle dine fødder med vores skønne ZQ7 fodmassage maskine og giv os din feedback på hvordan den var at prøve.

DET ER LÆGELIGT BEVIST AT CA. 70% AF VORES SKADER STAMMER FRA VORES FØDDER, SÅ OVERVEJ ET SMUT FORBI, SÅ I LÆRE NOGET MERE OM ULEMPER OG FORDELE VED VORES FØDDER.

Glæder mig at se Jer!
De Bedste hilsner
Grace Andersen / Zheng Qi
RAB Massør og Zoneterapeut

Lukket for kommentarer.