Grete Elfrida Tranberg (stand)

På messen tilbyder jeg kanalisering.

Kanaliseringen bringer kærlige og lysende beskeder fra højere bevidstheder. Disse budskaber giver dig mulighed for at se dit liv fra en frisk synsvinkel og opdage nye veje og retninger, der kan støtte dig lige her og nu.

På min stand har du mulighed for at købe min kanaliserede bog, “De 12 chakraer,” som er udviklet i samarbejde med Mesteren Kuthumi. Denne bog indeholder en dybdegående beskrivelse af de 12 chakraer samt meditative øvelser til hvert enkelt chakra.

Derudover tilbyder jeg også kodet krystaller, hvor jeg har kanaliseret energi ind i hver krystal ud fra forskellige behov, såsom ro, afklaring og balance.

Du han finde mere information om kanalisering og om Grete Elfrida Tranberg på https://www.livet-er.com

Lukket for kommentarer.