Heidi Sjøgren (foredrag)

Lørdag d.27.august kl.14.00 – 14.45
Foredrag: Min rejse til Englene

Har du været i tvivl om, hvordan du kan åbne dig op for Engle og universet?
Ønsker du at gøre mere inden for den spirituelle verden? Så hør min rejse dertil.

Selvom jeg ville have ønsket, at jeg havde fået kendskab til den guddommelige verden for mange år siden, så ville jeg ikke havde været klar til den, det kan jeg først forstå nu. Jeg har ikke taget den gyldne vej, som var åbenlys. Jeg har haft masser af forhindringer, omveje, opture og nedture på min vej, før jeg fandt hjem, hvor jeg er i dag.
Min rejse ind i den spirituelle verden har ændret mit syn på livet.

Jeg fandt hurtig ud af, hvad der var min største forhindring på rejsen – det var mit ego. Efter at have overvundet forhindringen, følte jeg den ægte kærlighed – min passion og livet blev lettere jo mere jeg åbnede op for kanalerne til englenes rene energi, hvilket var en proces, som jeg nu kunne agere i.

De smukke guddommelige energivæsner vil hjælpe, supporte og guide os fra det højeste gode. De viser os tegn, står ved vores side, når vi har brug for dem. Vi skal bare åbne os op. Snak til dem. Vise vores taknemmelighed.

Jeg tror på at rigtige mange har haft samme rejse som jeg, med masser af HV… spørgsmål.

Heidi Sjøgren certificerer Englehealer med stærk englekontakt.
Min klinik med spirituel vejledning og Englehealing ligger i Sejs ved Silkeborg.

Lukket for kommentarer.