Helleli Cristina (stand)

Graceful Galactic Alchemy by Cristinas Energy

Min helt bevidste spirituelle rejse startede hos shaman Marianne Lane med et dagskursus. Hvor jeg forventede en wellness dag men mærkede at blive sat godt på plads og det triggede både min daværende angst og en masse andre ting. Men det gjorde godt…. efterfølgende. Så jeg valgte at gå videre den vej. Både med andre shamanistiske healere og Marianne Lane.

Derfor kan jeg idag kalde mig både shamanistisk healer og energiarbejder og efterhånden også med grene ud i det kosmiske. Udviklingen og udvidelserne af bevidsthed fortsætter og tak for det. So it is.

Jeg har tidligere været omkring heilpraktik, forskellige former for massager og kinesiologi.

I foråret gennemførte jeg Animal Telepath hos Ditte Young.

Sidste år startede jeg på Galactic Quantum Soul Guidance, hvor stjerner og planeter i galakserne tages med ind i tolkninger af sjælens vej sammen med astrologiske aspekter. Den Galaktiske Sjæls Vandringer kunne det også kaldes.

Det er med en særlig glæde, at jeg her kan bidrage med galaktiske perspektiver og indstrømninger, der rækker ind i livet nu. Her på jorden.

Der er ikke bare oceaner af muligheder. Der er mange flere.

Ind imellem det hele har jeg ladet livet føre mig rundt. Integrationer i livet og hverdagen er nemlig ligeså værdifulde som udvidelse af bevidstheden.

Som healer med speciale i at bære skjulte krafter ind i virkeligheden og lysarbejder med speciale i vækkelse af visdomme vil jeg her på messen tilbyde:

Healinger med galaktiske energi indstrømninger til dig.
Ofte har jeg holdt indstrømningsfelter for Arcturus men også fra andre steder. Lyra har en særlig plads i mig.
Der kommer det til dig, som er det højeste og bedste for dig.
Du får 20 minutters energetisk indstrømnings boost,  der støtter dig der, hvor du er lige nu. Pris kr. 200.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du høre mere om hvad jeg kan bidrage med.

Lige nu er det kontakt til stjernefamilier der trækker mest i mig.

Mail: cristinasenergy@gmail.com
Facebook : www.facebook.com/cristinasenergy/

Lukket for kommentarer.