Ianneia Meldgaard (foredrag)

Søndag d.27.marts kl.14.0014.45 – Lokale 2
Foredrag: Kærlighed i 5.dimension

Her i 2022 står vi for alvor på tærsklen til Vandbærerens Tidsalder og livet i 5. dimension. Vi er i fuld gang med at give slip på den gamle verdens programmer i form af overbevisninger, følelser og vaner, som har defineret vores liv i Fiskenes Tidsalder, hvor Jorden har befundet sig i 3. dimension. Og erstatte dem med nye programmer, der matcher den højtvibrerende energi, som Moder Jord og menneskeheden er på vej ind i.

I denne opstigningsproces, som vi også kalder for ascension, er vi nødt til at omdefinere rigtig mange af de kvaliteter, vi hidtil har levet ud fra. Alting ser anderledes ud i 5. dimension, hvor vi lever ud fra sjælens perspektiv, mens vi i 3. dimension har levet ud fra egoets perspektiv. Af de kvaliteter, som skal omdefineres, er KÆRLIGHED nok den allervigtigste, da den er ophavet til ALT og således udgør essensen af hver eneste sjæl.

I dette foredrag ser vi på, hvordan livet i den gamle energi har tvunget os til at knytte bestemte betingelser til Kærligheden og dermed forvrænge, indskrænke og misforstå Kærlighedens dybeste væsen. Og vi ser på, hvordan vi omdefinerer og opgraderer vores forståelse af Kærlighed, så vores måde at praktisere ubetinget Kærlighed på matcher den nye energi.

Et af de vigtigste elementer i denne opgradering er at styrke din evne til at elske dig selv ubetinget, da det netop er fundamentet for den Kærlighed du har at give til andre. Et andet element er at være tro mod din indre stemme og værne om din unikke energi-signatur. Endelig er det at give slip på/tilgive fortiden samt at praktisere taknemmelighed vigtige elementer for at forbinde dig med den ubetingede Kærlighed, som kommer til at definere livet i 5. dimension.

Med denne opgradering af din Kærligheds-evne hæver du helt automatisk vibrationerne i hele dit system og du sætter et positivt samarbejde i gang med Loven om Tiltrækning. Så det liv, du skaber fremover bliver et højtvibrerende liv med glæde, begejstring, passion, tillid – og selvfølgelig Kærlighed.

Under foredraget får du konkrete råd og tips til, hvordan du opgraderer din egen Kærligheds-evne, så du begynder at elske dig selv ubetinget, som din Skaber elsker dig. Og det siger ikke så lidt J.

Ianneia Livia Silke Meldgaard
www.empoweryou.dk

Lukket for kommentarer.