Ianneia Meldgaard (stand)

Hos Empower You får du hjælp til din ascensions-proces, som er bevægelsen fra den gamle energi i 3. dimension til den nye energi i 5. dimension. Du lærer at hæve dine vibrationer, så du bringer dig selv opad på vibrationsstigen – derop hvor bl.a. kærlighed, glæde, begejstring og tillid befinder sig. Herfra indgår du i et positivt samarbejde med Loven om Tiltrækning, som leverer noget, der matcher din egen frekvens ud fra et af lovens grundprincipper: lige tiltrækker lige.

I Empower You går vejen til de høje vibrationer først og fremmest gennem selvkærligheden og kontakten med din sjæl. Når du styrker din evne til at elske dig selv og lytte til dit hjerte, forbinder du dig med din sjæl, som vibrerer på en langt højere frekvens end dit ego. På den måde sikrer du dig, at det du tiltrækker – og dermed det liv du skaber for dig selv – kommer fra sjælens og ikke egoets ønsker.

På min stand kan du købe bøger, guidede meditationer og kurser – alt sammen naturligvis til særlig messepris. Og du kan trække englekort og få en god snak om dine udfordringer og dine vibrationer.

Desuden afholder jeg foredraget KÆRLIGHED i 5. DIMENSION.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Empower You v. Ianneia Livia Silke Meldgaard
www.empoweryou.dk
hello@empoweryou.dk
Tlf: 26 18 10 36

Lukket for kommentarer.