Janne Vagn Nielsen (foredrag)

Lørdag d.8.juni kl.15.00 – 15.45
Med sorgen som kærlig medpassager
v/Certificeret Sorgvejleder Janne Vagn Nielsen.

Kom og vær med når jeg holder mit foredrag om sorg.
Vi oplever alle sorg. Alligevel bliver vi aldrig helt fortrolige med, hvordan vi skal takle det, når en i vores netværk rammes af sorg.
Sorgen har mange ansigter og vi kan rammes af sorg ved både sygdom, ulykke, død, identitetstab, utroskab, skilsmisse mv.
Hør mit bud på, hvordan du bedst støtter op om mennesker i sorg og hør, hvordan jeg selv fandt ind til lyset inden i, da jeg mistede min mand til cancer i 2018.

Da sorgen ramte mig sagde jeg min teamlederstilling op og læste til sorgvejleder. Det gav mening for mig at give noget tilbage af al den støtte som jeg og min mand fik da vi var i ventesorg og jeg senere i stor sorg.

Efter 33 år som bla. Social sagsbehandler og teamleder blev jeg selvstændig og driver firmaet Lyset i dig fra min bopæl i Frederikssund.
Her støtter jeg mennesker i at leve et godt liv med sorgen som kærlig medpassager, støtter mennesker til et større selvværd og selvforståelse.

Ud over min meget personlige beretning med sorg, så får du historier fra min praksis samt sorg i et historisk perspektiv og hvordan vi teoretisk arbejder med mennesker i sorg her i 2024.

Foredraget er for dig, der selv har mistet. Dig der har en nærtstående som er i sorg, dig der måske er bange for at tage kontakt af frygt for at sige noget dumt. 

Du vil få lejlighed til at stille spørgsmål.

Jeg glæder mig til at se dig og fortælle om sorg i stor kærlighed til livet.

Bedste Hilsner 

Janne Vagn Nielsen
Lyset i dig
www.lysetidig.dk
Mail: Janne@lysetidig.dk

Lukket for kommentarer.