Jasmine Cecillie Coco Junker (stand)

Lydbogen FIRST FLOOR er et hørespil som er baseret på en sand historie om den unge pige Ruth der lever et ganske almindeligt liv, men fra den ene dag til den anden forandres hendes liv for altid, da hun kommer ud på en spirituel rejse gennem lyset og mørket hvor hun møder engle, guider, dæmoner, afdøde og meget mere…

First Floor handler om at leve i angsten for hvem man i virkeligheden er, om at turde tage valget og se frygten i øjnene for at finde sig selv og om mødet med kærligheden på højeste plan Uddrag :

David : Det David… hallo… er der nogen… Hun tør ikke sige noget da hun hører hans stemme for hun ved ikke hvordan hun skal sige det til ham uden at han tror at hun er sindssyg, men da hun er desperat og skal bruge hans hjælp, tager hun så sig sammen så meget hun kan og siger mens hun forsøger at lyde upåvirket

Ruth : Ja hallo… jeg hedder Ruth og øh… ja… der er desværre øh… en død mand på mit værelse og han hedder Finn… og øh… jeg vil høre dig om du kan hjælpe mig med at få ham derhen hvor han skal være… han døde for en uge siden og der er en artikel om ham i avisen…  om at han øhh… spillede russisk roulette samme med sin kæreste… men men… han havde glemt, at der var rigtige patroner i hans pistol… så han skød sig selv i tindingen og døde på stedet… det var en ulykke… og øh… ja han står her hos mig nu og smiler og virker glad… og øh… ja… jeg ville så høre… om du kan hjælpe ham med… ja altså… med at han kommer videre… for jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre… kan du hjælpe med det…

David : Hør her Ruth, når man dør så hurtigt som Finn gjorde… så er der mange der ikke ved at de er døde… så du skal sige det til ham… Ruth ryster på hovedet og forstår ikke hvad han mener og siger

Ruth : Ja ja det har jeg hørt om før… men … jeg forstår ikke… hvad er det jeg sige til ham…

David : Du skal sige til ham at han er død… Ruth går helt i stå og står som forstenet, over at høre at hun skal sige det til Finn og bliver rystende bange ved tanken og siger desperat

Ruth : Jamen… jeg troede at du kunne gøre noget… jeg tør ikke, at sige det til ham… hvad nu hvis han bliver vred… og gør mig noget ondt… nej… jeg tør ikke sige det til ham… det tør jeg altså ikke… David siger venligt men bestemt til hende

David : Det skal du Ruth… det er du nødt til og det kan du godt… du er nødt til at fortælle ham det… for han ved det ikke… han tror at han stadig lever og det er vigtigt at han får det af vide…

Hendes krop fryser til is da han siger det og hun hvisker ned i røret

Ruth : Jamen… kan du ikke gøre David…  jeg tør simpelthen ikke at sige det til ham… og jeg er helt alene med ham… David afbryder hende og siger

David : Hør nu her… nu lægger vi begge to røret på lige om lidt… og så tager du det helt stille og roligt… og når du er klar… så siger du det til ham… det kan du sagtens… det skal nok gå… det er jeg sikker på…

Hun har det fuldstændig som om at hendes sidste time er kommet og føler sig helt fortabt og svimmel og hører sig selv sige nervøst til ham

Ruth : Jamen så… tak for din hjælp…

David : Det var så lidt og husk at tage det helt roligt…

Ruth : Tage det rolig ja… det skal jeg nok…

David : Farvel igen Ruth…

Ruth : Jamen så… farvel…

FIRST FLOOR er en debutroman skrevet af Jasmine Cecillie Coco Junker Hun er uddannet skuespiller fra Odense Teaterskole i 1993 Senest har hun medvirket i  Riget Exodus af Lars von Trier hvor hun lægger stemme til robotten Bob2 som er en af opvaskerne i serien.

Desuden medvirker hun også i Lars von Triers Riget 1 & 2 hvor hun lægger stemme til opvasker pigen

Lukket for kommentarer.