Jena Maria Egeskov Wismann (foredrag)

Søndag d.12.juni kl.15.00
Foredrag om familieopstilling

Familieopstilling er IKKE at få oprettet et portrætfoto af familien :0), men en metode man kan bruge på alle områder i livet – hvor end du ønsker at få klarhed over, hvad der egentlig foregår i lige dét familiesystem, du er en del af. OG du skal derfor heller ikke medbringe din biologiske familie.

Oprindelig blev familieopstilling mest brugt til at afdække skjulte historier, mønstre, hemmeligheder, indbyrdes relationer og lignende tilbage gennem generationerne, som sensitive medlemmer af familien kommer til at bære, skønt det kan være sket for generationer siden. Her ligger det og dræner den enkelte person. Der ud over kan metoden bruges på sygdomme, personlighedsdele, følelser, arbejdspladsen, nationalitet, natur og meget andet.  Jeg har endnu ikke mødt den ting, man ikke kan bruge metoden på ! Metoden bruges også til spirituelle elementer som tidligere liv, din Sjælsvej, andre planeter og meget mere.

Familieopstilling skaber fred og ro i dig i forhold til din biologiske familie, også selvom du ikke har kontakt til dem eller de er døde. Det er en meget kærlig, nænsom og virkningsfuld metode.

Jeg vil fortælle om opstillinger og demonstrere det på dagen.

Se mere på www.deva-akademiet.dk
Ved Jena Maria Egeskov Wismann
Tlf: 21 94 34 84
Mail: jenadeva@get2net.dk

Lukket for kommentarer.