Joan Eriksen (foredrag)

Søndag d.22.januar kl.14.00
Klarsynsdemonstration/kontakt med afdøde.

Fordi alt er energi, som er i evig bevægelse, kan vi skabe kontakt til bl.a. ånder og sjæle i andre dimensioner. Heriblandt også personer, som vi har kendt og mistet.

Der opnåes somregel en grad af healing, ved at mærke forbindelsen og kærligheden fra ”den anden side”.

I denne Klarsynsdemonstration skabes for udvalgte, blandt publikum, kontakt til netop den, som vedkommende ønsker en kontakt med.

Om Joan Nathalia;

Hun arbejder med dyb respekt og seriøsitet for både den guddommelige/ åndelige verden og sine klienter/kunder. Alle bliver mødt med rummelighed, nærvær, empati og fortrolighed, i et kærligt og trygt rum.

Hun Arbejder udfra en overbevisning om at alt i Universet er forbundet. Vi skaber selv vores liv ( Law of attraction) og at sygdom i kroppen opstår pga. Uforløste psykiske og følelsmæssige spændinger.

Spændinger og traumer som enddog kan stamme fra andre liv eller vores forfædre.

Hun tilbyder pt. følgende;
Intuitiv healing ( kanal for universets healende energier) altid efterfulgt af en samtale.
Ser ind i dine chakras og hvad der findes af ubalancer der, balancerer dem så større harmoni og ro opnåes. Healer indre barn. Healer fysiske smerter og begrænsninger. Alt kan heales.

Afdødekontakt, skaber kontakt til den klienten ønsker, og videregiver evt. Budskaber fra ”den anden side”. Bibringer nærvær, kærlighed og forløsning.

Clairvoyance, intuitiv og åndelig vejledning i livets problematikker.

Husrens, sender fastlåste ånder hjem i lyset, renser for negativ energi.

Klæbeånder, frigiver ånder, som har hæftet sig fast i en persons energi, dette kan blandt opleves ved en ændring i adfærd, træthed, irritation.

Kontakt /telepati med dyr, både de levende og dem som er på ”den anden side”.

”Find dit værd og tag din plads i verden”, et Gruppe-samtale forløb for unge mellem 18 og 25 år. Opstart i starten af 2023.

Ønsker du kontakt med en relation som er gået i forvejen eller er du blot nysgerrig så kom og vær med. Jeg glæder mig!

Kærligst Joan Nathalia

Lukket for kommentarer.