Josephine Agiel-Knudsen (stand)

Jeg har en massage/hudpleje klinik i Silkeborg.

På messen tilbyder jeg muligheden for at lege med verdens mest lækre, plantebaseret hudplejeprodukter, samtidig med, at jeg vejleder dig i, hvordan du kan få et løft til din hud.

Produkterne er vegansk og fri for parfume, GMO-produkter og usunde kemikalier. De har fået 5-stjerner fra Dermatest, som er bevis for deres renhed og effektivitet. Kliniske studier har vist øget hudfugtighed (op til 102%), øget glathed, forbedring af cellefornyelse, forbedring i hudstrukturen, og øget elasticitet efter kun 28 dage! Produkterne har en opstrammende effekt og fremmer din huds naturlige glød.

Lige meget, om du har sart, tør eller uren hud kan disse produkter hjælpe dig at få den rigtig balance til din hud.

Mit yndlingsprodukt er en gel, der bruges på hele kroppen for at forbedre huden, heale ar, irritation, stik, udslæt. Studier viser, at gelen også har evnen til at øge blodgennemstrømning, og kan derfor hjælpe mod muskulære og led smerter, blåmærker, hævet eller urolige ben, åreknuder og inflammation i kroppen. Gelen øger blodcirkulation ved 50% inden for 15 minutter. Den er 100% naturlig, non toksisk og MEGET effektiv. Kom forbi stand 20, og mærk, hvordan denne gel også kan øge din smidighed, styrke og balance!

Læse mere på www.josephineagiel.dk/ansigtsbehandling

Jeg glæder mig til at møde dig på messen.

Lukket for kommentarer.