Joy Scheef (stand)

Nu har du en unik chance for at komme og købe et unikt produkt du ikke kan få alle steder.

Jeg er selvudgiver på eget forlag og står for alting selv, så kom og mød mig på messen. Der er selvfølgelig mulighed for at få bogen signeret med det samme ved køb, hvis det ønskes.

Bogen Hjerte mod Hjerte, handler om overordnet følelsesmæssig sundhed. Mit forlag har jeg navngivet “Forlaget Bird set free” det valgte jeg fordi alt hvad jeg skriver om handler om at sætte sig selv følelsesmæssigt fri, så vi kan leve det liv vi virkelig ønsker, men også mere tro mod mennesket sande natur. Det er en selvudviklingsrejse jeg deler ind i mine dybeste sårbarheder og vil den vej vise at sårbarhed er styrke for tør man stå i den sårbarhed nysgerrigt, så kan man opnå høj selvindsigt. Bogen handler om min rejse fra karma til dharma, mit livs kald, som gør at jeg nu står på messen og prøver at formidle budskabet ud så andre kan hele deres uforløste traumer eller følelser.

Jeg bygger min egen kasse der passer til mig fordi den traditionelle vej ikke passede mig, det kan du også.

Ses vi?

Kærligste hilsner
Joy Scheef
Forlaget Bird set free

Bogen kan købes her: www.empatiskesamtaler.dk

Lukket for kommentarer.