Karen Harksen (foredrag)

Søndag d.17.september kl.16.00 – 16.45
Foredrag om Spaceholding

Som professionel i skønhedsbranchen i over 30 år, har jeg arbejdet helt tæt på mennesker og med deres personlige selvbilled, og studeret på nærmeste vis, hvilken effekt det har, på vores ydre og indre velvære.

I skønhedsrummet lærte jeg, hvor svært mange mennesker faktisk har det med sig selv, og hvor afvisende mange ofte er, når det gode kommer til dem. Og på et eller andet plan, er vi alle en del af den statistik.

Min nysgerrighed på mennesker har altid været stor, hvor yderligere intense studier og researche fik mig til at vende mit eget liv på hovedet, for at dele min viden og erfaringer, så alle kan få større glæde af at være i sig selv, som krop, sind og sjæl i forening.

For i en universel verden, hvor inklusion, rummelighed og næstekærlighed er i stærk fremgang med ytringsfriheden i hånden, kan vi på både et videnskabeligt plan og i statistikkerne se, at flere og flere mennesker desværre er mentalt belastede, og deriblandt også mange børn og unge, som er stik modsat alles ønsker.

`Spaceholding´ er det engelske udtryk for, `at holde rum´ eller `at gøre plads til´, og er et godt sted at starte, når du ønsker at forbinde og forene krop, sind og sjæl, eller tune ind på dig selv.

Om `rummet´ er i glæde eller smerte, handler det primært om, hvordan vi griber tanker og følelser an i givne situationer, og hvilke betydninger og effekter det har, alt efter hvad vi gør.

`Glædens rum´ opfattes primært som `det positive rum´, hvor alle er glade og ”har en fest”, modsat `Smertens rum´ som opfattes som `det negative rum´, hvor vi er mindre glade, og har det svært, når livet viser sig fra sin `skyggeside´.

Begge rum er og bliver nu engang to sider af det samme, hvor intet er uden det andet.

Altså ingen læring eller glæde uden smerte.

`Rummet´ holder det hele, og det kan du også lære at mestre, uden at være buddhistisk munk.

Jeg, Karen Harksen, er idag `Mindful Mindset Coach´ og Mentor i Meta sundhed med 1:1 samtaler, terapi og vejledning, og afholder foredrag og workshops, samt underviser i selvhealingens kunst.

Du er inviteret til foredraget om `Spaceholding´, søndag d.17/9 kl.16:00, hvor du kan høre mere om, hvad `Spaceholding´ kan gøre for dig.

Du er selvfølgelig også hjerteligt velkommen hos `Ladies and Butterflies´ på stand 4 hele weekenden.

Lukket for kommentarer.