Karin Midori (foredrag)

Lørdag d.26.marts kl.15.00-15.45 i Lokale 1
Hvad er Karin Midoris Reiki

Reiki er hvidt lys som kommer fra universet i reikilyset. Det giver glæde, lykke, og en dyb fred i krop sind og i det åndelige sjæl. En kraftig varme fra universet igennem ens bevisthedsmæssige tilstand til sig selv eller et andet menneske. Man aktiverer reiki energierne f.eks til et andet menneske som bor langt borte hvor man lærer at aktiverer fjernhealing i ren hjerte reikienergi til fysisk og psykisk velvære. Der er fire indvigelser i Reiki før man bliver master og selv bliver i stand til at blive en sand Reiki master

Reikihealing er også godt for børn og dyr. Et liv i balance i ren væren i nuets Reiki kraft som er ro og harmoni. Man får en forbindelse til naturen og guddommelig glimt i universet i reikilyset.

Karin Midoris grundkursus i Healingsmassage

I ren hjerteenergi i tro, håb og kærlighed vil du lære at give en hel grundlæggende healingsmassage i ren hjerterum i tryghed til at give en og modtage en afspændningsmassage. Vi åbner op for Chakraer og du vil få glæde af det selv.  Mit grundkurset guide dig igennem og giver dig mulighed for at udøve grundlæggende healingsmassage til dine venner og familie.

Lukket for kommentarer.