Lisa Pedersen (foredrag)

Søndag d.27.august kl.15.00 – 15.45
Har du fysisk / psykisk smerte? – Om kroppens selvhelbredende kræfter

Kom og hør hvordan din krops selvhelbredende kræfter kan vise vejen til dit hjerte, hvorved meget smerte vil mindskes eller hel ophøre, og glæde opstå.

Du vil komme til at høre om, hvordan fysisk og psykisk smerte kan mindskes eller hel ophøre, når din krops selvhelbredende kræfter får lov til at vise vejen til bedre indre balance i din krop.

Dermed opstår et stort skifte i de hormoner din krop udsender, så du kan gå fra en krop i frygt, stress og uro til en krop i ro, tryghed og glæde.

En balance der også skaber en større sammenhæng mellem din hjerne og dit hjerte dvs. styrker den vigtige hjerne-hjerte forbindelse. Så det igen bliver muligt bl.a. at høre hvad dit hjerte længes efter og få bedre kontakt til din krop og intuitions vejledning.

I foredraget vil du også komme til at høre om, hvordan symptomer måske slet ikke er så tilfældige, som de sommetider bliver gjort til?
Kan symptomer i stedet evt. være kroppens måde at vejlede dig på?

Foredraget vil blive krydret med eksempler på klienter, der i løbet af et behandlingsforløb har fået bedring af fysiske og psykiske smerter, såsom skulder/nakke/ rygsmerter, stress-symptomer, depression, angst samt hjernerystelsessymptomer.

Du er hjertelig velkommen søndag kl.15.00, hvis det har vakt din interesse.

Jeg hedder Lisa Pedersen og har firmaet Klinik Kropsflow – der er håb.
Jeg behandler med Kranio-Sakral Terapi med en spirituel indgangsvinkel.
Kranio-Sakral Terapi er skabt af en amerikansk læge.
Jeg har igennem årene siden 2008 fået stor ydmyghed og tillid til, hvor meget kroppens egne selvhelbredende kræfter kan, når kroppen får lov til at vise det.
Så kan der ske meget mere end vores forstand kan forestille sig.

Jeg har Klinik både i Århus og Skanderborg

Lukket for kommentarer.