Maren E Nielsen (foredrag)

Søndag d.14.januar kl.11.00 – 11.45
Foredrag / demonstration af Bowtech – Bowen Terapi

Bowtech er en blid behandling hvor vi med tryk og rul på bindevævet stimulerer kroppen til at helbrede sig selv.

Vi fortæller om hvor Bowen terapi stammer fra og hvad der sker i kroppen og ikke mindst hvad du kan få ud af en behandling med Bowtech.

Under foredraget demonstrerer vi hvordan en behandling foregår.

Jeg blev Bowtech – bowen behandler i 2003, og efter nogle år som behandler med mange positive resultater. ønskede jeg at videregive teknikken til andre interesserede. Jeg deltog i flere videregående Bowtech kurser, og jeg fik mulighed for at følge forskellige instruktører, bl.a. fra England, Tyskland og Danmark.

I 2011 blev jeg godkendt som instruktør af The Bowen Therapy Academy of Australia. – B.T.A.A.

Lukket for kommentarer.