Maya Halstensgaard (foredrag)

Søndag d.16.oktober kl.15.00 – 15.45
Lokale 1
Kroppen er Sjælens Instrument – lytter du?

Ønsker du, at skabe mere ro, lethed og glæde, vil jeg anbefale, at du lytter til din krop.
For ifølge videnskaben modtager kroppen en milliard “beskeder” pr. millisekund.

Kroppen rummer altså mere info end Google!
Information du har ubegrænset adgang til når du vil, hvis du vil.

Du søger svar på nettet, men hvis du er som de fleste, spørger du sjældent kroppen, når den ”taler” eller endda ”råber” i form af stress, angst, depression og fysiske smerter.

Mit navn er Maya og som Spirituel guide med talent for at faciliterer vha. energi, har jeg en uendelig stor passion for den indre og de ydre relationer.  Jeg ved, fra mit eget liv og de sidste fem år som professionel Guide, at følelsesmæssige og fysiske smerter ”blot” er kroppens forsøg på at fortælle os, der er noget galt.
Sjælen søger at give dig svar på alt gennem kroppen.

Hvordan du lytter, og hvor virkningsfuldt det er, ser jeg frem til at dele med dig teoretisk men mest praktisk ved at introducere enkle værktøjer, der vil skabe en forandring her og nu, med udgangspunkt i de udfordringer der rør sig blandt dig og de andre deltagere.

Eneste forudsætning for at deltage er, at du vil skabe forandring

Jeg formidler ærligt, kærligt og med glimt i øjet og altid i respekt for, at vi er flere samlet.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Stay Connected – Maya

Lukket for kommentarer.