MayaGuidning (stand)

NATURLIGE VÆRKTØJER TIL BALANCE

Meningen med livet søger vi alle. Oftest er fokus på den mentale forståelse. Vi glemmer at mærke efter, og at kroppen taler med og til os.

Albert Einstein beviste, at Alt er energi. En energi vi påvirker og bliver påvirket af. I mit liv og mit arbejde har jeg erfaret betydningen af dette.  Det er min passion, at bevidstgøre denne betydning.

Wellness Healing, Sjæls Clairvoyance og MedieKontakt (afdødekontakt) er, for mig, naturlige værktøjer når jeg lytter, ser og genskaber psykisk og fysisk balance.

Alle vores celler svinger på en unik frekvens hvorfra vi sender og modtager signaler. Frekvensen rummer informationer om, hvem vi er, hvor vi har været og hvor vi gerne vil hen.

Du behøver ikke forstå det. Du er født med evnen til at lytte til frekvenserne. Måske du har glemt det eller er blevet for optaget og fyldt af andre menneskers energifrekvens.
Du føler dig ´out of tune´.

MayaGuidning handler om at få svar på dine spørgsmål. Du får redskaber til at slippe det, der ikke giver mening og bevidsthed på at ”justere din frekvens” ift. den du gerne vil være.

Der er lige så mange nuancer af energi, som der er celler. Hver session er unik. Anerkend at alt er energi, så er alt muligt!

Lukket for kommentarer.