Merise McDowall (stand)

KRYSTALSKOLEN DANMARK

Lær at bruge krystaller til at hæve din egen og andres vibration.
Tag et kursus, så du kan anvende krystallerne til eget brug, eller bliv professionel krystalbehandler, så du kan hjælpe mennesker og dyr til balance, flow og velvære på alle planer.

Krystalskolens uddannelser og kurser er af den nye tid, dvs. de vibrerer i 5. dimension, og det betyder bl.a., at du:
– lærer at bruge samt stole på din intuition
– søger samt stoler på svarene, du finder inde i dig selv
– udvikler stor indre styrke, mod og indsigt
– bliver din egen autoritet og tager ansvar for dig selv og dit liv
– bryder med dogmer og smider ”plejer” på porten
– opnår en stærk forbindelse til din højere bevidsthed, din sjæl, og til universet
– lever efter dine kerneværdier og
– giver din gave til verden

Du vil med andre ord få balance mellem de feminine og maskuline energier og dermed skinne dit lys så stærkt, at du løfter dine omgivelser med din blotte tilstedeværelse.

At føre dig dertil er min passion, som udspringer af mit ønske om at gøre verden til et bedre sted for alle. Dette ønske kommer af min sorg over at se, hvor mange der er fanget i at leve et liv ud fra det, de er opdraget til, det de ser andre gøre og det, de tror, at andre forventer af dem. Det er som regel ikke et bevidst valg, de har truffet, men inderst inde er de utilfredse og frustrerede, hvilket det stigende antal stressede og deprimerede mennesker vidner om. De har ikke lært at tage deres retmæssige plads her i verden og vil brænde inde med deres potentiale og deres gave til verden, hvis ikke de erstatter den ”onde spiral” med sunde, højvibrerende beslutninger.

Jeg er clairvoyant krystalmester og lystjener med en baggrund i musik, politik, personlig træning, journalistik og virksomhedskommunikation – alt sammen har givet mig kompetencer til at hjælpe dig i mål.

Se mere på www.merise-mcdowall.com, og følg mig på www.facebook.com/merisemcdowall og www.instagram.com/krystalskolendanmark

Lukket for kommentarer.