Mette Barfoed (Foredrag)

Søndag d.16.februar kl.15.00-15.45 i “Badeanstalten
Foredrag: Transformation af dit (indre) barn – (EFT-m.m.)

Vi lever vores overbevisninger! 2 døtre med sjældne handicaps er basis for udvikling af en transformerende rejse til børn/unge, der fjerner negative spiraler og skaber stærke børn/unge/voksne. 45 minutters intro til unikke redskaber (EFT m.m.)

Du vil over disse 45 minutter blive introduceret til fagre ny verden i forhold til børn og unge – hvor er vi på vej hen, hvis vi ikke gør noget NU!!! Ligeledes vil du blive kort introduceret til en kærlig vifte af redskaber, der kan skabe nye afsæt HER og NU – Redskaber, der er så enkle, at vi glemmer, at alting ikke behøver at være svært. Du får således noget med hjem allerede i dag, der kan inspirere og måske give dig mod på endnu mere – i forhold til egne børn, børn på dit arbejde, dine børnebørn…..

Mette Barfoed har været en frontfigur inden for traumeforløsende metoder til børn og unge i en årrække og har som terapeut selv arbejdet med børn og unge – primært med angst – i dag tilbyder Mette kurser til såvel private som professionelle, ligesom hun har udviklet teams af professionelle behandlere og undervisere inden for EFT og Matrix Reimprinting. Mettes passion for dette arbejde bunder i kærligheden til 2 døtre med sjældne handicaps, der ofte blev mødt med frustration, dårlig kommunikation, manglende kompetencer og forståelse. Således 25 års udvikling privat og professionelt bag nytænkende metoder til at skabe ressourcestærke børn og unge.

Lukket for kommentarer.