Mette Barfoed (workshop)

Lørdag d.15.februar kl.13.00-14.45 i “Backstage
Workshop: At tappe ned i alt, du er – Intro til EFT, Matrix Reimprinting og Matrix Birth Reimprinting
1 timer og 45minutter

Sidder du fast i livet? Er du udfordret – Fysisk, mentalt? Har du prøvet at regne ud hvorfor? Har du været i behandling i din søgen efter svar? I dette mini-kursus introduceres du for en kæde af metoder, der understøtter hinanden på allerkærligste vis og langsomt fører dig dybere ned i dine bevidsthedslag, hvor alle svar ligger. Vi går tættere på traumeterapien og ser på sammenhæng mellem overbevisninger og vores måde at tænke og agere på i livet. Hvordan vi beskytter os mod os selv, og hvordan vores måde at komme ind i livet influerer på vores nuværende liv. En inspirerende taster til dig, der gerne vil lære dig selv at kende.

Med udgangspunkt i overbevisninger skabt i et traumatisk øjeblik tages du på en rejse ned i de dybere bevidsthedslag. Kærligt og blidt bliver du introduceret for EFT-tapping og herfra føres du endnu videre og får en taster på overbygningen Matrix Reimprinting, der skaber energetiske skift i et tempo, der er ganske enestående.
Du introduceres for Matrix Birth Reimprinting…. Hvordan er du kommet ind i verden? Hvordan var din fødsel? Hvad skabte du af overbevisninger i livmoder, under fødsel, ved fødsel… kan dette stadig influere på din måde at tænke og agere på i dag, og hvordan kan du ændre?
Således en appetizer på en række kursustilbud, hvor du kommer i kontakt med dine udfordringer og får mulighed for at transformere.

Mette Barfoed, der udbyder kurser fra Energipsykologi Danmark er en ildsjæl, hvis hjerte i særdeleshed brænder for udfordrede børn og unge. Som mor til 2 døtre med handicaps og en lang række diagnoser blev hendes liv en lang søgen efter svar. Efter et liv med utallige kurser og uddannelser i ind- og udland mødte hun EFT og Matrix Reimprinting, og endelig faldt brikkerne på plads, da hun forstod, at svarene lå hos hende selv. I dag er Mette Danmarks eneste EFT-Matrix Reimprinting træner og udvikler af en lang række uddannelser, flere målrettet børn og unge – og ligeledes udvikler af den nye sundhedsfaglige grunduddannelse til EFTMR-terapeut. Mette er en intens foredragsholder, der taler fra hjertet.

Lukket for kommentarer.