Mette Fink (stand)

Hej og velkommen mit navn er Mette Fink, jeg er alternativ behandler med både krystal healing. reiki healing, clairvoyance og afdødekontakt.

Men denne weekend tilbyder jeg krystal healing

krystal healing er blevet brugt igennem alle tider, vi mennesker har altid brugt naturens kræfter og ressourcer til at skabe balance og healing med. Naturen er fyldt med naturlig medicin til krop, sind og sjæl og er kommer især de skønne egenskaber som krystaller og sten har med sig.

Det som krystal healing kan gøre for dig er at hjælpe krop, sind og sjæl med det du har brug for lige nu og her. Da det er din underbevidsthed der kommunikere vil du blive klogere på dig selv og din udvikling, for netop at komme tilbage til din naturlige balance.

Jeg glæder mig til at tage i mod dig

Lukket for kommentarer.