Mette Willum (foredrag)

Søndag d.10.oktober kl.15.00 i lokale 2
Healing af stress, angst og depression med Bach blomsterdråber

Hvordan kan vi lære at blive taknemmelig for vores kriser og ”negative” følelser?

Går du rundt med en indre kritiker som skælder dig ud hele tiden og fortæller dig at du aldrig gør noget godt nok? At du er en dårlig mor, datter eller kæreste? At du er doven og ikke har styr på noget? At du ikke er værd at elske?

Vi lærer alle fra vi er helt små, at vi ikke må være vrede og hysteriske, at vi ikke må være misundelige og jaloux og dermed lærer vi også, at vi får mest kærlighed når vi er glade og dygtige. Det er tanker og følelser som ligger så dybt i vores underbevidsthed, at vi slet ikke er klar over dem i vores bevidste tanker og følelser.

Jeg vil fortælle lidt om, hvordan du kan lære at få flere positive tanker og følelser og hvor vigtigt det er for dit liv og dit helbred, at du er opmærksom på, hvad du tænker.

Når du lærer at tage ansvar for dig selv og dit liv, vil du hurtigt mærke en positiv forandring og finde ud af, at DU også har fortjent et liv med glæde og overskud.

Jeg vil fortælle om, hvordan BACH blomsterdråber kan give dig en hjælpende hånd, så du kommer dybere ned i dine negative tanker og følelser og lettere kan slippe dem, uden at skulle genopleve tidligere traumer. Dråberne kan også hjælpe dig med at styrke dit selvværd, mindske stress, vred, frygt for sygdom og død, selvkritik og meget mere.

Der er selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Mette Willum
Spirituel Mentor

Lukket for kommentarer.