The Crystal Avenues (stand)

Krystaller, Sten og Holistisk Interior.

Mit navn er Michelle og til dagligt driver jeg webshoppen The Crystal Avenues. En webshop som tilbyder håndplukkede etisk hentede krystaller og energi redskaber, samt mange andre sjælefulde udsmykninger til alle aspekter af livet.

The Crystal Avenues blev skabt med ønsket om at dele min egen personlige rejse og erfaringer med krystaller, efter at have brugt nogle år på at bo og rejse rundt i verdenen og uddanne mig selv i en mere holistisk og spirituel tilgang til livet.

Fra mine mange rejser til bl.a. USA, Mellemøsten og Indonesien har jeg udforsket Ayurveda, studeret flere former for Astrologi og lært om shamanisme igennem forskellige ceremonier og praksis, for at komme i kontakt med den åndelige verden og for at forstå den dybere betydning af min egen livs mission. Her opdagede jeg for alvor verdenen af krystal healing, som for evigt har ændret mit liv.

Jeg er i dag certificeret krystalhealer og livstids student i Astrologi. Jeg er specialiseret i at kombinere krystal energier med stjernetegn, for at skabe det bedste og mest effektive krystal match.

På messen vil du finde et stort udvalg af krystaller, sten, smykker og andre energi redskaber som jeg nøje har valgt ud.

Jeg glæder mig til at se dig!

De kærligste hilsener,
Michelle

www.thecrystalavenues.com

Lukket for kommentarer.