Nomi Kornelija Karlsen (stand)

Velkommen til Letting Life v. Nomi Kornelija Karlsen på stand 20.

Jeg har fra barnsben haft overvældende bevidsthedsudvidende oplevelser. De er fortsat gennem hele mit liv og har “tvunget” mig på opdagelsesrejse i åndsvidenskaben og forskellige praktiske healingsmetoder.

Med erfaringerne har jeg nu fundet hvile i min egen måde at være formidler på i livskraftig praksis. Både gennem almindelig samtale, gennem briksarbejde med ord af klarsyn. Eller i fuld stilhed.

Når jeg refererer til hvad jeg laver, kalder jeg det sessioner med:

* den biodynamiske (!) kranio-sakral terapi (jeg er RAB registreret i denne metode)

* healing med klarsyn

* kanalisering, hvor højere/dybere bevidsthed taler igennem mig og bringer budskaber og healing kraftfuldt gennem feltet til deltagerne.

Min praksis er desuden funderet i den enkle, dog dybe forståelse af De Tre Principper (se gerne den danske forenings hjemmeside 3P.dk), der stemmer overens med den biodynamiske udgave af kranio-sakral terapien.

Søndag kl. 12 holder jeg foredrag med demonstration af kanalisering. Hvem der træder igennem ved jeg sjældent. Ofte taler de som et “vi” på vegne af en samlet/højere gruppe-bevidsthed. Nogle gange træder enkelt bevidstheder ind og taler. Det kan både være opstegne mestre, drage-energier, naturvæsner, engle og i ny og næ en nær afdød. Det sidste er nu ikke noget jeg dyrker.

Jeg er forøvrigt blevet “set og godkendt” på kanaliseringsevnen af både Lyscirklen i Frederikshavn og Engleskolen i Aalborg. Det åbnede sig spontant, så jeg havde i sandhed brug for professionel sparring.

Det fik jeg – alt er godt.

Jeg glæder mig til at snakke med dig, hvor du får mulighed for at undersøge det livskraftige større bevidstheds-aspekt af din egen væren. Og hvem ved, om du har lyst at få en session på briksen eller har lyst at kigge ind søndag kl. 12 til foredrag og kanalisering.

www.lettinglife.dk

Lukket for kommentarer.