Nykilde (Stand)

Nykilde Kurser og Behandlinger

Nykilde er vores navn og det er vores ønske at være en ny kilde og inspiration i menneskers udvikling.

Vi holder til i nærheden af Faaborg på det smukke Sydfyn, hvor vi giver behandlinger og afholder kurser/uddannelse i Healingsmassage.

Vi brænder for – igennem behandling, undervisning og vejledning – at hjælpe mennesker i deres individuelle søgen efter sig selv. At genfinde det ”noget” de fleste ved er der – inderst inde. Det, som igennem livet er blevet fortrængt, holdt nede, fornægtet…

Vi ønsker at hjælpe mennesker med at finde ro, balance og tro på deres eget værd.

Kurser og uddannelse i Healingsmassage hos Nykilde
– mere end “bare” tilegnelsen af en færdighed

  • Har du mærket, hvordan krop og psyke hænger sammen?
  • Ønsker du at få en større forståelse for denne sammenhæng?
  • Kunne du tænke dig at opøve evnen til at videregive healing via massage til et andet menneske?

I vores kurser og uddannelse i Healingsmassage, vil du opleve at få en større forståelse for din egen krop og psyke undervejs og dermed også for de mennesker, som du giver Healingsmassage til.

Vi skaber rum, for at du kan udfolde dig og få overskud til selv at skabe rum for andre.

Vi underviser på små hold, 2-4 deltagere. Vi lægger stor vægt på rammerne omkring massagen og etikken i at arbejde så tæt med et andet menneske.

Vores kurser i Healingsmassage er ikke kun tilegnelse af en færdighed, men i lige så høj grad en mulighed for en personlig udviklingsrejse.

Vores behandlinger

  • Healingsmassage

En omsorgsfuld og nærværende helkrops-oliemassage, som du modtager i stilhed. Massagen er dybt afspændende og du kan opleve at befinde dig et sted mellem søvn og vågen tilstand. En massage for både krop og sind.

  • Afspændingsmassage

En helkropsmassage med inspiration fra Healingsmassagen.

En massage med det primære formål at give dig og din krop muligheden for at slappe af.

  • Healing

Et redskab til at afbalancere energien i krop og sind. En metode til at løsne psykisk betingede spændinger. Et redskab til at komme et lag dybere i din personlige og spirituelle udvikling. Vi tilbyder også Fjernhealing.

  • Terapeutisk Samtale

Et redskab, der kan give dig til større bevidsthed om dine muligheder og udfordringer. Vi holder fokus på dine erkendelser, din læring og din evne til at vælge til eller fra. Kan med fordel kombineres med Healingsmassage eller Healing.

  • Access Bars

Access Bars er en behandling for dig som kæmper med eksempelvis stress, tankemylder og søvnproblemer. Dig som har brug for lethed, energi og overskud. Det er en måde at ”rense harddisken” så der bliver endnu mere plads til at være DIG.

  • Fodzonemassage

En skøn Fodmassage, der giver velvære for fødderne og ro i kroppen. Med inspiration fra zoneterapien og behageligt svøbt i tilgangen til dig, som et helt menneske

Nykilde Kurser og Behandlinger
v/ Kirsten og Leif Nykilde
Healings- og Samtaleterapeuter RAB

Nabgyden 46 – 5600 Faaborg
Tlf. 30 74 72 12
mail@nykilde.com

Læs mere på www.nykilde.com

 

Lukket for kommentarer.