Om os…

Mit navn er Michael Agerholm og jeg står bag ETOS Helsemesser.
Det hele startede i 2013 med at jeg savnede en helsemesse i Skive (hvor jeg bor) og når nu ikke andre ville/kunne, ja så måtte jeg jo. Så en weekend i september 2013 afholdt jeg min første messe i Skive Theater.

Det gav mig lyst til mere og jeg begyndte at kigge mig om efter steder at holde messe og nu i dag – så afholder jeg årligt 8-10 helsemesser rundt om i Danmark.

Fælles for messerne er at de afholdes i hyggelige lokaler, det kan være teatre, konference lokaler, flotte bygninger, eller hoteller.
Men jeg bruger ikke sportshaller – jeg mener at sportshaller er gode til sport, men ikke til helsemesser.

Hvorfor kalder jeg messerne for “ETOS Helsemesser”?
Ja i starten kaldte jeg blot mine messer for “Messe for Alternativ behandling”, senere begyndte jeg at bruge f.eks Viborg Helsemesse, Odense Helsemesse – eller Silkeborg Helsemesse, men i sommeren 2021 valgte jeg at skifte navn til “ETOS Helsemesser” som et fælles markedsførings navn for alle de messer jeg arrangere, sådan at deltagere og gæster ikke er i tvivl om at det er de messer jeg arrangere – på den måde jeg vælger at afholde messerne på – ud fra et højt kodeks om etik og moral.

ETOS kommer nemlig af Græsk og handler om troværdighed igennem moral og etik.
Ifølge Aristoteles er man troværdig hvis man er vidende, har en god karakter og viser velvilje.
For mig drejer det sig i høj grad om moral, etik og troværdighed når jeg arrangerer messer, sådan at man trygt kan besøge os som gæst eller deltage på en af vores messer som udstiller.

Jeg sikre som arrangør at der er gode vilkår, både for deltagerne med stand og gæsterne der besøger messerne og byder dig velkommen – både som deltager og som gæst.

Se oversigt over de kommende messer ved at klikke her
Ønsker du at deltage med stand så kontakt mig ved at klikke her

Lukket for kommentarer.