Pernille Müller Holberg (foredrag)

Lørdag d.24.september kl.15.00 – 15.45
Lokale: Maglekilde 1
Foredrag:
Vil du have et liv uden stress, konflikter og hårdt arbejde?

Så kom til mit foredrag og hør om hvordan du på stedet kan få et liv med indre ro, højt selvværd og balance i krop, sind og sjæl. Uden at skulle til Psykolog eller bruge timevis på selvhjælpsbøger og personlig udvikling.

Hvem er jeg?
Mit navn er Pernille Müller Holberg, og i løbet af de sidste par år har jeg hjulpet +300 kvinder med at at få et liv i balance, få indre ro og et højt selvværd. Kort sagt at tiltrække sig deres drømmeliv!

Og det er meget nemmere, end du går og tror. Meget nemmere. Hvorfor leve med ubalancer, såsom tankemylder, hovedpine, mavepine, søvnproblemer, have frustrationer og føle dig utilstrækkelig hele tiden? Jeg hjælper med at opnå ydre og indre balance, uden nogle former for medicin eller bivirkninger. Kun hurtige resultater.

Og det er endda på den mest fornøjelige og nemmeste måde. Det kræver ikke, at du opfinder den dybe tallerken.

Jeg vil dele 5 hemmeligheder med dig til foredraget “5 hemmeligheder til et liv uden stress, konflikter og hårdt arbejde”.

Det er de hemmeligheder og principper om hjernen, jeg bruger i det indre transformation arbejde som Rapid Transformational Terapeut.

Jeg glæder mig til at se dig!

Lukket for kommentarer.