Rachel Goodwin (foredrag)

Søndag d.5.september kl.11.00 i Maglekilde 1
Foredrag: De Hellige Kilder i Roskilde & Skandinavisk Medicin for Sjælen

Vidste du, at Roskilde har mange hellige kilder, kraftfulde jordenergi-linjer og healende steder, som kan hjælpe dig med at få din energi i balance?

I dette 45 minutters foredrag vil Rachel Goodwin dele ud af hendes erfaringer fra arbejdet med de hellige kilder og jordenergier i Roskilde.
Rachel vil også dele ud af den ældgamle sjælsvisdom fra det skandinaviske runesystem – ved en velsignelse sunget på oldnordisk, og vise hvordan vi kan bruge runerne til at forankre vores sjælsenergier igennem kraften fra vores navn!

Skandinavien har en ældgammel Seidr-historie(nordisk shamanisme) og magisk sjælsvisdom. Rachel viser, hvordan du kan bruge dem til gavn for dig i dit eget liv.

Rachel er fra UK, er energihealer og åndelig kanal, og har boet i Roskilde siden 2014.

Hun giver chakra-ture ved Roskildes kilder – som korresponderer på forskellig måde med vores chakra i kroppen – og jordenergilinje-spots for grupper og 1:1(individuelle) og fremstiller også en række energi-essenser fra kilderne og de hellige steder i Roskilde.
I hendes oplæring som Seidr-kone(nordisk shaman) bliver der også fremstillet runer på særlige træstykker, hvilke er stærkt magifyldte at arbejde med.

Du kan se mere på hendes hjemmeside: https://www.rachelgoodwin.dk/

Lukket for kommentarer.