Søster Christensen-Svendsen (stand)

Stand 1, Krystal Klang Healing

Her på standen finder du Søster`s Hus, hvor du kan høre nærmere om mine tilbud til dig.

Jeg har været sygeplejerske i ca 30 år og har bevæget mig ind i det spirituelle univers, som giver så meget mening for mig.
Sidste år var jeg i Tyskland sammen med min inspirator Maia Trayhorn og blev vældig begejstret for de magiske krystal instrumenter. Jeg faldt for 2 instrumenter. De suppleres af 3 syngeskåle og desuden giver jeg lyd. Instrumenterne er stemt ved frekvensen 432 Hz. Du kan bestille en Krystal Klang Healing til fordelagtig pris her på messen, som foregår i Søster`s Hus i Udsholt.

Desuden kan du bestille en ReikiHealing af ca 20 min. i min stand til messepris, i forhold til, hvad der fylder i dit liv lige nu. Kom forbi og skriv dig på listen til lørdag eller søndag.

Jeg tilbyder også samtaler med fokus på dig og din nuværende situation. Det kan være som din støtte/sparingspartner igennem dit sygdomsforløb. Være det “helle” for dig, som pårørende til en som er syg, som gør, at du kan være tilstede på en mere nærværende måde.

Naturen er en vigtig del af mit liv og har inspireret mig til at lave Spi-Roer, (spirituel uro), som spreder lys og ren energi ud i rummet. De vil være en del af standen.

Glæder mig til at møde dig………Med kærlige hilsner Søster

Lydhealer, Reiki Healer, Sjælesørger, Coach, Sygeplejerske, Tovholder i Cafè Liv og Død i Gilleleje.
Du kan finde mere viden om mig og mine behandlinger via www.sostershus.dk

Lukket for kommentarer.