Sofia Murry (foredrag)

Lørdag d.11.juni kl.14.00 – 14.45
Foredrag: Numerologi – en fantastisk verden

I det meste af mit voksenliv har jeg været dybt facineret af Numerologien og efter både at have leget med Astrologien og Tarotten, fik jeg pludselig muligheden at fordybe mig i Numerologiens lære.

Når man begynder at dykke ned i Numerologien, finder man ud af at den er meget gammel. Pythagoras mente at denne viden om tallenes vibrationer skjulte Universets hemmelighed. Denne viden bredte sig gennem hinduer, kaldæer og babyloner til Ægypten, hvor udviklingen virkelig tog fart.

Og man fandt ud af, at hele universet med alt hvad det indeholder er en stor matematisk struktur – et fantastisk mønster af tal.

Hvis du nu forestiller dig livet landevej – og at der på denne landevej er mange store kampesten. Og der gør vi hvad vi kan, for at køre udenom, men indimellem kan man ikke undgå at ramme kampestenen.

Mit arbejde som Numerolog er, at hjælpe dig, så der kommer et bedre flow i dit liv, og livets landevej bliver mere farbar.

Dette kan gøres ved hjælp af udregninger af dit fulde navn og fødselsdato. Derefter udarbejdes et personligt Numeroskop, som kan hjælpe dig til en bedre indsigt og forståelse af dig selv og andre og du kan således påvirke dit eget liv og fremtid.

Under foredraget vil jeg fortælle lidt om:
– Numerologiens fantastiske verden.
– Lidt om grundenergier. (Det handler om din fødselsdag)
– Se hvordan et Numeroskop ser ud samt gennemgang af et par udvalgte Numeroskoper

Min facination af Numerologien vil jeg meget gerne dele med dig. Så hvis du er nysgerrig på, hvordan tallene kan påvirke dig i dit liv, så kom til mit foredrag.

På messen kan du få udregnet dit Her&Nu Numeroskop, som bliver sendt til dig via mail. Endvidere vil du få en kort tolkning af dette Numeroskop, så du får en forståelse af hvilke gaver og hvilke udfordringer der ligger i dit liv lige nu.

Mange varme hilsner

Numerolog
Sofia Murry

Lukket for kommentarer.