Sophia C.C. Rasmussen (foredrag)

Lørdag d.26.marts kl.12.00-12.45 i Lokale 1
Foredrag: 3 ting du kan gøre, så du undgår opslidende konflikter med dit barn

Har du opslidende konflikter derhjemme – så genkender du måske noget her?

  • “Vi har konflikter med min pige på 9 år over de mindste ting – og det er ikke til at forudse – vi går på nåle herhjemme for at undgå eksplosionen – og den kommer altid alligevel…”
  • “Vi har konflikter igen og igen med min søn på 8 år – konflikter om skærm, lektier og kravsituationer. Jeg er helt slidt”.
  • “Jeg har konflikter med min datter – hvor hun råber og skriger over de mindste ting. Jeg har prøvet alt: Været anerkendende, sat grænser, været blød – og der er ikke noget, der virker. Nu har jeg bare brug for noget nyt input”.

Kom og vær med, når jeg fortæller om, hvad der rent faktisk sker i dit barn under en konflikt og hvordan du når ind til dit barn – også når konflikten brager af sted. Samtidig med, at du får sat din grænse dér, hvor du vil have den.

Du får solide, gennemprøvede og konkrete teknikker. Så du kan opleve hvordan en konflikt, der før var opslidende, rent faktisk kan få dig tættere på dit barn frem for at skabe afstand.

Når du har været med til foredraget ved du:

  • Hvorfor konflikter tit bliver værre, når du prøver at finde løsninger.
  • Hvad der egentlig sker i dit barns hjerne under en konflikt – og hvordan du hjælper dit barn.
  • Hvilke 3 ting, du konkret kan gøre for at skabe de ændringer, som er nødvendige for at komme godt igennem den næste konflikt med dit barn.

Konflikter er en del af livet – men de behøver ikke at skille dig og dit barn ad. Du kan faktisk bruge konflikterne til at komme tættere på dit barn.

Og det vil jeg smaddergerne lære dig.

Læs mere om, hvad familierådgivning egentlig er, og om det er den rigtige løsning for din familie: https://sophiaccrasmussen.dk/hvad-er-familieraadgivning/

Lukket for kommentarer.