Helle Charlotte Kjeldsen (stand)

Jeg har siden 2004 arbejdet bevidst med clairvoyance, og de sidste år har jeg brugt min krystalkugle som redskab i sessionerne.

Mange bliver fascineret af kuglen, forståeligt nok. Jeg har erfaret, at den ikke “bare” er et redskab som f.eks kort og andre inspirationskilder.

På standen tilbyder jeg Clairvoyant Krystal kugle læsning.

I en læsning, vil det ikke nødvendigvis være et billede af skæbnen der tegner sig, men jeg kan komme omkring fortid, nutid eller fremtid. Fortiden spiller ofte en rolle i hentning af selvforståelse. Fremtiden ligger så godt som altid, som muligheder man kan vælge eller vælge fra. Ligesom vi alle har ansvaret for vore egne valg.

Hver læsning er individuel – ikke to er ens. Læsningens forløb afhænger af dig, der har valgt at sætte dig i min stol. Min erfaring er, at mange bruger Clairvoyancen som rådgivning, i forhold til at få belyst problemstillinger og spørgsmål om alt muligt. Jeg læser og rådgiver jordnært og konkret.

Se og hør mere i videoen herunder.

play-sharp-fill

Lukket for kommentarer.