Julie Mariel (Stand)

På standen kan du prøve en shamanistisk healing med klarsyn, hvor du sidder og modtager en intelligent healingsenergi, der tilpasser sig dine personlige processer. Julie sætter ved hjælp af klarsyn og klarføling ord på, hvad hun ser og mærker, at healingen arbejder med. Du kan komme med en bestemt problemstilling eller bare modtage åben healing og vejledning.

Du kan deltage i konkurrencen, hvor du ved at skrive dig op til vores nyhedsbreve kan vinde kurset ”Lær at passe på din energi – når du arbejder med mennesker” med Julie eller deltagelse på en Portal Journey i Danmark.

Du kan høre om Soul Key terapi, der er hypnoterapeutiske regressioner til tidligere liv, livet mellem livene mm. og om uddannelsen til Soul Key terapeut. Julie holder foredrag lørdag kl. 11 med titlen ” Tidligere liv – blind tro eller dokumenteret virkelighed?”.

Rie Jespersen og Julie Mariel har sammen konceptet ”Portal Journeys”, hvor de holder ture med meditation og vandring i Danmark og rejser til spirituelt interessante steder i udlandet, lige nu særligt de Bosniske Pyramider. Du kan høre mere om energiarbejde og disse ture på standen.
På standen kan du desuden få brochurer og information om terapi, kurser og meditationsforløb som Julie afholder i Behandlerhuset Rislundvej 12 i Aarhus og online.

Julie Mariel er udlært Ny tids shaman, hypnoterapeut og Soul Key instruktør. Derudover har hun en kandidat i antropologi med speciale i shamanistiske ceremonier fra Amazonas.

 

Lukket for kommentarer.