Stine Nielsen (stand)

Jeg har gennem de sidste 11 år, hjulpet mange mennesker ud af deres smertehelvede, hvor deres smerter ødelægger hele deres liv. Disse smerter kan tage all livsglæde fra mennesker, sikre at de ingen livskvalitet har og øge deres selvkritik.

Der er mange trælse følgevirkninger af smerter og det er derfor vigtigt at kigge på det hele menneske, for at få alle aspekter løst.
Jeg har selv været i situationen, hvor jeg fik store smerter min læge ikke kunne hjælpe mig med, han vidste simpelthen ikke hvorfor de kom. 15 år før havde jeg været sygemeldt med stress og før det har jeg haft en meget usikker opvækst. Først mange år efter begyndte mine smerter og jeg stod helt alene. Min historie sammen med mine klienters, har givet mig evnen til at hjælpe alle mennesker, til at få det liv de ønsker.

Jeg holder foredrag hvor jeg giver dig en indsigt i, hvad du kan gøre for lige nøjagtig din situation. Alle har mulighed for at ændre på deres situation og efter foredraget er der mulighed for en bonus.

En anonym klient skrev: ”Jeg kørte galt for 22 år siden, i en solo ulykke, hvor bilen landede på hovedet. Jeg løsnede mig sikkerhedssele og landede direkte på mit hoved. Gennem 22 år, har jeg haft så mange smerter, at livet ikke har været værd at leve og jeg har nærmest boet hos kiropraktoren. Så hørte jeg om Stine, og efter 4 måneder kunne jeg igen mærke min krop og der var slet ikke de invaliderende smerter. Selv min familie begyndte at spørge til hvad det lige var der var sket og ingen behøvede mere at tage hensyn til mig. Livet blev igen værd at leve.

Du vil også kunne lære om Moringa træets egenskaber, i forhold til et sundere liv – det skal ikke være hårdt at leve sundt. Moringa produkter er nyt i Danmark, og det er muligt at få smagsprøver på bl.a. en erstatning til sodavand, som så også er sund. Moringa indeholder 90 forskellige næringsstoffer, som din krop kan optage og forbedre din sundhedstilstand.

Lukket for kommentarer.