Stephanie Bergquist (foredrag)

Lørdag d.10.oktober kl.14.00-14.45 i Maglekilde2
Foredrag om Hypnotisk Gastric band

Du kæmper med mindst 10-15 kg. overvægt, og er klar og motiveret til positive forandringer. Du er klar til at “starte på en frisk”, med en ny livsstil og et varigt vægttab.

Jeg fortæller om den “Gastric Band hypnotiske operation”,  og hvordan du igennem hypnosen kan få gjort op med gamle tanke- og handlemønstre. hvordan du  kan  få positiv kontrol over dit liv og dit indtag af mad/søde sager, og blive den stærkeste udgave af dig både før og efter “operationen”.  Når du har kontrollen, så har du et helt reelt valg i, hvad du spiser og hvor meget du spiser af gangen.

Derudover motiverer det klienten, så der skabes en komplet livsændring. Hertil er opfølgning nødvendig, da der kan være mange lag og dimensioner i netop sådan et behandlingsforløb her. I samarbejde med nogle af verdens førende eksperter på dette område, har vi sammensat en sikker teknik, der udover hypnosen giver din klient en masse nye muligheder for ny sund livsstil.Derudover motiverer det klienten, så der skabes en komplet livsændring. Hertil er opfølgning nødvendig, da der kan være mange lag og dimensioner i netop sådan et behandlingsforløb her. I samarbejde med nogle af verdens førende eksperter på dette område, har vi sammensat en sikker teknik, der udover hypnosen giver din klient en masse nye muligheder for ny sund livsstil.

Lukket for kommentarer.