Susan Hemmingsen (stand)

Forfatter til bøgerne
KØDFRIE DAGe / Kødfrie HVERDAGE

Når man vil spise mere vegetarisk, er det vigtigt at man får tilført proteiner og vitaminer, som sundheds- og ernæringsmæssigt er vigtige for kroppen, og som man normalt ikke får tilført, hvis man bare laver en salat og lign. Det er derfor vigtigt, at man ved hvilke råvarer som er velegnede at bruge og hvordan de kan tilberedes, så man får en god oplevelse.

 Bøgerne Kødfrie dage / Kødfrie hverdage indeholder lækre, lette og hurtige madopskrifter til inspiration til kødfrie/løse dage for Pesco-vegetarer, vegetarer, personer med gigt, osteoporose (knogleskørhed) eller diabetes-2. Er også velegnet som slankemad.

Bøgerne Kødfrie dage / Kødfrie hverdage indeholder opskrifter til inspiration til forretter og hovedretter, beskrivelse af råvarer, deres udseende og indhold af mineraler, vitaminer og andre ernæringsmæssige indholdsstoffer.

Lukket for kommentarer.