Susanne Kirketerp-Møller (foredrag)

Lørdag d.4.september kl.12.00 i Maglekilde 1
Foredrag: STOP OP – og kom videre

Hvad gør du, når du står ved en skillevej – med ingen eller kun en vag fornemmelse for, i hvilken retning du skal gå? Har du et stærkt ønske om at gøre en forskel, men ved ikke hvordan? Eller tøver du med at tage springet? Går du rundt med en voksende følelse af utilfredshed? Samtidig med at du har svært ved at handle og se muligheder?

I foredraget får du nogle værktøjer til, hvordan du skaber ro, nærvær og balance samt tid til refleksion. Og dermed får energi og overskud til at skifte spor og arbejde dedikeret med det, du finder meningsfuldt.

Hør, hvorfor det er så vigtigt at komme ned i tempo, så du gradvist og med små ændringer i hverdagen kan genfinde dig selv og opbygge en ny fremtid.

Få også indblik i, hvordan et personligt horoskop kan støtte dig til at opnå den ro og balance, lige netop du har brug for, og give dig inspiration til at vælge den retning, der giver dig energi og gør livet meningsfuldt for dig.

Foredraget tager udgangspunkt i min guide “STOP OP – og kom videre” og har en praktisk tilgang til og eksempler på, hvordan du støtter dig selv i processen. Guiden finder du på min hjemmeside www.resursetanken.dk

Lukket for kommentarer.